El mètode que utilitza una violenta màfia per a 'okupar' pisos a Barcelona

El mètode que utilitza una violenta màfia per a 'okupar' pisos a Barcelona


Els veïns de Sant Antoni denuncien que els presumptes traficants bloquegen el portal dels habitatges perquè no es pugui tancar

porta

Una vegada més un grup organitzat ha atemptat contra alguns veïns de la ciutat de Barcelona. L'últim cas s'ha donat a Sant Antoni, on una violenta màfia ha 'okupat' un pis on es podria estar consumint droga, segons ha publicat 'Metrópoli Abierta'.
  
Els residents d'un bloc situat a la ronda de Sant Antoni de la capital catalana han avisat a l'Ajuntament de la ciutat i a la policia que el passat dissabte 29 de juny el pany de la porta de l'habitatge tenia un cartó que impedia que la porta es tanqués correctament. Els veïns recorden que fa un parell d'anys, una banda ja va utilitzar aquest mètode per a 'okupar' un dels habitatges, i temien que la situació es tornés a repetir

'Okupes' per consumir droga

Quan van entrar al bloc, els veïns van comprovar que un dels pisos havia estat 'okupat'. Antigament aquest habitatge era una sastreria, però feia anys que estava buida. El portaveu de 'Fem Sant Antoni', Xavier Caballé, ha explicat, segons 'Metrópoli Abierta', que «hem vist que no es queden a dormir i que ahir per la tard la porta del pis estava oberta i ells no estaven a l'interior. Vam entrar a l'habitatge i vam veure culleres utilitzades per al consum de droga».

La propietària del pis es desentén

A més, Caballé ha criticat que «la propietària del pis no inverteix en l'habitatge, que està en males condicions i que no ho lloga a ningú; per aquest motiu atreu els 'okupes'». Els fets ja han estat denunciats als Mossos d'Esquadra.
  
Segons el portaveu, ha quedat clar que els 'okupes' del pis no marxaran. «S'han trobat cara a cara amb els veïns, però els hi és igual», critica Caballé, el qual a més explica que «com ara hi ha tanta pressió policial al Raval, van venint cap a Sant Antoni».

Cerradura Sidese cubrefor

Leer más

Cerraduras de Seguridad Mottura

Leer más

Cerradura inteligente Tesa Assa Abloy

Leer más

Cerradura Invisible

Leer más

BOMBÍN DE SEGURIDAD INN.KEY

Leer más

Puertas de Seguridad

Leer más

Ballestas

Leer más

Escudos Magnéticos

Leer más