La ronda de Sant Antoni

La ronda de Sant Antoni recuperarà l’ús veïnal el 13 de desembre


Aquesta és una reforma temporal, ja que l'Ajuntament preveu fer la definitiva a partir del 2020Ronda de Sant Antoni


A partir del 13 de desembre, els barcelonins recuperaran l’ús veïnal de la ronda de Sant Antoni. Està previst que el desmuntatge de les carpes provisionals del Mercat de Sant Antoni, que durant nou anys ha estat en aquesta zona, acabi al 30 de novembre. Al desembre s’intervindrà en l’espai fins ara ocupat perquè els veïns puguin utilitzar-lo per fer-hi activitats.
D’aquesta manera, també es vol revitalitzar el comerç. Precisament, els botiguers són els més perjudicats durant aquests mesos en què les carpes del mercat provisional, ara buides, han continuat ocupant la ronda. Els comerciants asseguren que les carpes suposen un mur per a ells i que, des del trasllat dels paradistes al nou Mercat de Sant Antoni, les vendes han baixat.
Les obres que es faran al mes de desembre consistiran a adequar la llosa que sostenia les carpes, a fer-hi una intervenció artística amb jocs infantils pintats al paviment i instal·lar-hi bancs, cadires, arbres i enllumenat. S’invertiran uns 350.000 euros en la recuperació de la ronda.

La reforma definitiva, el 2020

Aquesta és una reforma temporal, ja que l‘Ajuntament preveu fer la definitiva a partir del 2020. Des del govern municipal pensen en un nou eix més cívic i verd on els vianants, les bicicletes i el transport públic guanyin protagonisme. 
L’actuació es dividirà en dues fases: la primera, entre Urgell i Floridablanca, i la segona, des de Floridablanca fins a Universitat. El primer tram ja té el projecte executiu redactat, i ha estat compartit amb els veïns i comerciants de la zona.
La pacificació de la ronda de Sant Antoni preveu una reducció de l’espai per al cotxe i el trànsit rodat. Per aconseguir-ho, s’eliminarà un carril de circulació i passarà a haver-n’hi només un per sentit —fins ara n’hi havia dos de pujada i un de baixada.

Cerradura Sidese cubrefor

Leer más

Cerraduras de Seguridad Mottura

Leer más

Cerradura inteligente Tesa Assa Abloy

Leer más

Cerradura Invisible

Leer más

BOMBÍN DE SEGURIDAD INN.KEY

Leer más

Puertas de Seguridad

Leer más

Cerradura de bloqueo

Leer más

Ballestas

Leer más

Escudos Magnéticos

Leer más

Mirillas Digitales

Leer más

CERRAJERÍA SANT ANTONI FACEBOOK

Leer más

CERRAJERÍA SANT ANTONI SITE123

Leer más

CERRAJERÍA SANT ANTONI GOOGLE

Leer más

CERRAJERÍA SANT ANTONI GOOGLE PLAY

Leer más

CERRAJERÍA SANT ANTONI YELP

Leer más

CERRAJERÍA SANT ANTONI TABLÓN DE ANUNCIOS

Leer más