El Mercat de Sant Antoni

El Mercat de Sant Antoni de Barcelona rep més de 2,2 milions de visitants des de la seva reobertura

Al voltant s'hi està definint la segona fase de la superilla del barri



El Mercat de Sant Antoni de Barcelona ha rebut 2.278.000 visitants en els tres primers mesos des de la seva reobertura. Després d'una gran afluència els dies inicials –amb més de 81.000 ciutadans el dia de la inauguració–, el nombre de visites s'ha estabilitzat en prop de 20.000 persones diàries de dilluns a divendres, al voltant de 30.000 els dissabtes i prop de 15.000 els diumenges, segons dades publicades per l'Ajuntament.

Mentrestant, s'estan desmuntant les carpes provisionals que van allotjar el mercat durant els nou anys que van durar les obres de l'edifici d'Antoni Rovira i Trias, amb la previsió d'enllestir-ho al novembre. Així mateix, des de mitjans d'agost es treballa en la retirada de la carpa del carrer Urgell, entre Tamarit i Floridablanca, on s'ubicava el mercat dominical. En aquest cas, s'ha aprofitat la setmana central de l'agost per tallar el trànsit.
També continua, al voltant del mercat, la definició de la segona fase de la superilla del barri de Sant Antoni, que permetrà reduir el trànsit i reforçar els espais de lleure. Això implicarà el desplegament de tres projectes, que ja ha aprovat l'Ajuntament, per reurbanitzar els carrers Comte Borrell, Tamarit i Parlament, a part d'ampliar les voreres de davant les escoles Sagrat Cor i Ferran Sunyer.


Cerradura Sidese cubrefor

Leer más

Cerraduras de Seguridad Mottura

Leer más

Cerradura inteligente Tesa Assa Abloy

Leer más

Cerradura Invisible

Leer más

BOMBÍN DE SEGURIDAD INN.KEY

Leer más

Puertas de Seguridad

Leer más

Ballestas

Leer más

Escudos Magnéticos

Leer más