Noticia: Delictes a Barcelona

Barcelona registra 21 delictes cada hora


Aquest 2018 ja s’han tancat 103 narcopisos i 51 clubs cannàbics 
il·legals

Imatge d'una patrulla de la Guà rdia Urbana de Barcelona, amb la nova uniformitat.

La sensació d’inseguretat a Barcelona creix sense aturador. Als diversos actes vandàlics que es produeixen a diari a la ciutat comtal, doncs, s’hi suma ara una dada tant aterridora com cridanera: es calculen 21 delictes cada hora a Barcelona. Segons el comissari de Seguretat de la capital catalana, Amadeu Recasens, el 2018, d’altra banda, s’han tancat 103 narcopisos i 51 clubs cannàbics il·legals.

En una compareixença davant els mitjans, el mateix Recasens ha remarcat que la Guàrdia Urbana de Barcelona treballa conjuntament amb el cos de Mossos d’Esquadra per intentar erradicar els actes vandàlics amb la major brevetat possible.

Disturbis en una manifestació okupa a Barcelona

Entre els actes vandàlics, doncs, s’hi troba una manifestació okupa que va tenir lloc pels carrers del districte de Gràcia el dijous, 18 d’octubre. En una protesta contra el tancament d’un centre, els manifestants van trencar vidres, van llençar coets i van optar per trencar part del mobiliari urbà.

Nou apunyalament a Barcelona, aquest cop al Poble-sec

Els Mossos d'Esquadra investiguen un apunyalament que va tenir lloc durant la matinada de dimecres a dijous al barri de Poble-sec, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Segons han explicat fonts de la investigació, la policia va rebre un avís sobre una persona que presentava ferides a les cames. 

La víctima, amb ferides per arma blanca, va ser traslladada amb una ambulància fins a un centre hospitalari, i fins que els metges van poder mantenir-lo fora de perill.   

Finalment, també cal destacar que aquest nou incident va tenir lloc tan sols uns dies després d'un altre apunyalament que es va produir a Barcelona, en concret a la cantonada del carrer de Sant Rafael amb el carrer dels Robadors, al barri del Raval. Els fets van succeir el dimecres 10 d'octubre, quan un home de 38 anys va ser agredit amb una arma blanca per un altre. Una agressió més en una ciutat on l’incivisme creix dia a dia.



Cerradura Sidese cubrefor

Leer más

Cerraduras de Seguridad Mottura

Leer más

Cerradura inteligente Tesa Assa Abloy

Leer más

Cerradura Invisible

Leer más

BOMBÍN DE SEGURIDAD INN.KEY

Leer más

Puertas de Seguridad

Leer más

Ballestas

Leer más

Escudos Magnéticos

Leer más